Серпнева районна педагогічна рада

Сьогодні, 30 серпня 2021 року, у приміщенні Fabrika.space відбулася районна педагогічна рада, що поєднала своєю актуальністю та нагальністю вчителів, вихователів, батьків, керівників закладів освіти, а також людей, які вже багато років опікуються освітою району: в.о. Харківського міського голови Ігоря Терехова, голову адміністрації Новобаварського району, депутата Харківської міської ради Тетяну Цибульник, директора Департамента освіти Харківської міської ради Ольгу Деменко, депутатів Харківської обласної та міської рад.
Під час педагогічної ради у медіатексті начальника Управління освіти О.Ф. Світличної було продемонстровано основні здобутки в освітній діяльності в минулому навчальному році, висвітлено роботу щодо зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти району й зорієнтовано керівників закладів освіти та педагогів на ефективну реалізацію завдань у 2021/2022 навчальному році щодо створення безпечного та комфортного освітнього середовища, підвищення якості освітніх послуг.
Під час заходу відбулося нагородження подяками, грамотами, а також сертифікатами на отримання грошової винагороди педагогів та їх учнів, що здобули високі досягнення у навчанні, творчій діяльності та спорті. Найталановитіших учнів району також було нагороджено сертифікатами на відвідування Харківського зоопарку.
Колектив закладу вітає Малєєву Тетяну Григорівну, заступника директора з навчально-виховної роботи, Літвін Ольгу Євгенівну, завідувача відділу методичного і Смирнову Оксану Анатоліївну, керівника гуртків, з отриманням подяки Голови адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради та сертифікату на отримання грошової винагороди.
Окремі вітання талановитим вихованцям закладу: Смирновій Катерині і Лисицькому Ярославу, які нагороджені Грамотами Голови адміністрації Новобаваського району Харківської міської ради, сертифікатами на отримання грошової винагороди та сертифікатами на відвідування Харківського зоопарку.
Шановні освітяни! Бажаємо усім нових звершень і здобутків!
Кiлькiсть переглядiв: 59